Godt nytår

Julen er kommet og gået. Det samme er året. Næsten.

Traditionen tro bruger jeg ikke krudt på at reflektere og gøre status, når året er gået… hvorfor skulle jeg?

Det begynder typisk smukt og nyt – men når det er slut, er der samlet både sorger og glæder i massevis. Sådan gik det også med 2015.

Hvis du spørger mine omgivelser var der helt sikkert mange ting, jeg kunne ha’ gjort anderledes, mange ting jeg kunne ha’ undladt at sige, undladt at gøre… men den der undo knap… den har jeg endnu ikke fundet og intet tilbageblik kan ændre ved det passerede.

Jeg håber, at 2016 bringer noget godt med sig. Til mig. Og til dig.

Pas på jer selv derude i aften/nat.

nytaar

4 Comments

  • Karin

    Vi kan alle finde ting vi ikke skule have sagt, gjort, ikke gjort, vi drømme at gøre det anderledes fremadrettet. Vil dog hellere leve i nuet, for gjort er gjort, og spå om fremtiden kan jeg ikke.
    Ønsker dig et fantastisk 2016 et der vil fortælle din historie, og dine nærmeste vil straks sige, hej det er da Mette Bech.

  • Catarina

    Nu kunne jeg godt skrive den slidte frase “What dosent kill you makes you stronger” men det hun jeg ikke. Året er næsten omme og som du selv skriver, har der været gide og dårlige dage/tider og det er der hos alle mennesker og det er det der er krydderier på livet. Rigtig godt nytår Mette og tak for alle dine skriv. :-d

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *