Every step counts

Mallorca kalder de lokale øerne ud for Hals – i dag vil jeg vove den påstand, at det er bedre… ingen parasoller, liggestole og mennesker. Bare His Bobness og jeg.

Man skal kende vandstanden i området før man begiver sig derud. Når der er lavvandet kan man gå over uden at vandet når knæene, mens man ved højvande skal svømme over. Jeg er blevet fanget derude en vinter og måtte gå hjem iskold og våd helt op på lårene.

12.132 skridt brugte jeg på at gå turen langs stranden fra Winthers Plantage til ‘Salt og Peber” fyret midt i sejlrenden ved indsejlingen til Limfjorden.

Det er godt og vel 5 km hver vej. Og ikke bare har vi fået dagens motion, vi har også bidraget til noget velgørenhed.

Hver gang du har gået 10.000 skridt donerer Scholl et måltid mad til Røde Kors – når du vel at mærke har downloadet appen og har den kørende mens du går.

Vi badede på vejen og så er varmen ingen problem – heller ikke selv om man har pels på.

Nu holder vi siesta i skyggen på terrassen. Bob finsover på bænken ved siden af mig, mens jeg drikker kaffe og sætter dagens tourhold. Jeg kom godt fra start og ligger på en solid 2. plads efter 1. etape.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *