El Camino på dansk

Man kan sige meget og bruge store fagter.

Man kan også sige det så roligt og eftertænksomt, så man lytter og tænker.

Anders Agger hører til sidstnævnte. Han er sådan en jeg uden videre ville betro mine inderste hemmeligheder, alene fordi han er så tryg og tillidsvækkende.

I sommer var han en på tre dages vandring på hærvejen sammen med Thomas Helmig. For at tale, vandre og sige ingenting. Det kom der den fineste tv udsendelse ud af, som blev sendt på DR i aftes og som gav mig vildt meget lyst til hanke op i Lillebror, pakke iGoen og følge i deres fodspor.

I selskab med en med samme sære lyst… eller bare mutters alene.

 

One Comment

  • Karin

    Jeg sad klinet til mit tv, for at se, lytte og mærke efter. En dejlig tur. Tænk vi har vores helt eget El Camino.

    Vil være med til at prikke til dig og Lillebror, det vil være en fantastisk tur for jer.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.