Nu bæres lyset frem.. igen!

birthsday1Endnu et år i mit liv er gået.

Når jeg kigger tilbage på mit år som 52, føles det nogengange som om der ikke er sket en skid.

Jeg har det samme job, jeg bor det samme sted, jeg har ikke tabt et eneste gram (tværtimod) og jeg sover stadig diagonalt i sengen.

Jeg mødte ellers en dejlig mand i starten af året, en rigtig dejlig mand som sagtens kunne ha’ udfyldt den tomme plads… men vi er sq aldrig rigtig kommet længere end level 1 og selvom jeg har været virkelig virkelig virkelig tålmodig, så tror jeg ikke længere på, at vi kommer videre. Han er stadig en del af min verden og jeg har stor glæde af vores relation, men uanset hvad jeg gør, så flytter vi os ikke en meter.

Nåmen jeg fik da forresten også ny bil… og iGo og jeg VI flytter os.

Vidt omkring.

Vi har vel efterhånden nået level 17 sammen. Eller noget.

Selv har jeg nået level 53.

Og det er ret okay, at være præcis her i livet, så jeg tager gerne turen til næste level også.

11 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *