Ekstra power

powerbDer er mange gode ting at sige om en iPhone, men batteriet er dæleme ikke en af dem. Det er mildeste talt elendigt.

På en tur som den vi havde til Kbh. i tirsdags eller vores tur til Göteborg i næste uge, hvor jeg gerne vil bruge kameraet og Instagram, chatte lidt på messenger eller bruge den som vejviser, så holder den ikke strøm ret længe.

Og det er ikke altid man er i nærheden af en oplader og en stikkontakt. Poden har sådan en ‘power bank’ og nu har jeg også investeret i sådan en svend.

Jeg så en test i Computer World og testvinder var denne Zendure A2.

Ud af de 17 forskellige batterier, vi har testet, har alle har haft mindst én ulempe.
Høj kapacitet kommer typisk på bekostning af vægten.
Er powerbanken derimod let og smart at tage med i lommen, er problemet lige omvendt: De lommevenlige powerbanks har ofte for lav kapacitet til at lade vores gadgets helt op, og så forsvinder meningen med at købe en.
Uanset hvad har der hele tiden været noget ved batterierne, som gjorde, at vi ikke har kunne uddele topkarakteren.
Undtagelsen til reglen er Zendure A2.
Med en vægt på kun 137 g og en kapacitet på 6000 mAh har den robuste powerbank “A2” saft og kraft nok til at oplade en iPhone 5S flere gange – og den præsterer da også at holde liv i en iPad temmelig længe.

CW opgiver prisen til kr. 470 – men jeg har købt den på Amazon.co.uk for kr. 296 incl fragt.

Nu må det så godt nå at komme inden afrejsen på tirsdag…

4 Comments

 • Mette L

  Hmm, min powerbank er ikke i CWs test, men den virker nu upåklageligt alligevel. Den har reddet sønnen og flere fra hans klasse under turen til Kina og faktisk reddet mig fra at skulle købe en ny iphone til den unge mand, da det eneste den fejler er tab af strøm og liv. Go’ tur til Gøteborg i næste uge. Men husk nu tanken om at ta’ til hovedstaden næste år 🙂

  • Mette

   Det er egentlig utroligt at vi som forbrugere ‘finder os i’ så dårlig batteritid… men vi vil jo for pokker have de skide iPhones.

   Jeg har forelagt hovedstadsplanen for Poden og den var hun helt med på 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.