Stress på til sidst

Mens de absolut sidste kræfter lægges i kandidatspecialet har hende, der skal lave layout indtil videre god tid. Jeg har haft projektet i hænderne mange gange de sidste dage, hvor der er puslet om det og jeg regner ikke med, at der er mange timers arbejde til mig.

Medmindre – og det er sket før – det hele er fucket op, når jeg modtager det.

I går var han blevet lokket til at dele projektet med en, der skulle hjælpe med abstract’en – og til morgen var frustration stor over at ingenting opførte sig som det plejer og der blev talt med store ord.

Det tog mig lige lidt tid at gennemskue, hvad der pokker der var sket, men vi kom tilbage på sporet.

I ventetiden er jeg gået mig en lang tur med hundene så behøver jeg ikke stresse over det senere. Jeg kan også bruge tid på at gøre klar i stuen til, at der i morgen kommer besøg fra Telenor. Der skal installeres fibernet.

Om jeg mister internetforbindelsen i en periode har jeg ikke styr på og det er også derfor, at det kandidatspeciale SKAL afleveres i dag.


Update! Klokken 17:52 blev specialet + diverse bilag uploadet til AAU.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *