Er det for meget, at påberåbe sig jetlag efter en tur i hovedstaden?

Da vi nærmede os hovedstaden var solen lige akkurat ved at stå op. Det var et smukt syn deroppe over skyerne. Nede på jorden var der gråt og vådt og jeg tror såmænd ikke, at solen var at se på noget tidspunkt i løbet af dagen.

kbhjulpage1

Vi sad spærret inde i et auditorie uden vinduer det meste af dagen, så jeg skal selvfølgelig ikke kunne side det med sikkerhed.

kbhjulpage2

Efter det faglige gik turen ind til centrum. En tur ned af Strøget, spisning på Flammen og så sluttede vi af med en time i Tivoli inden vi igen skiltes og drog mod hvor vores landsdel.

kbhjulpage3

I Tivoli handlede jeg hos Medusa. Især den yngre Frk. Bech elsker de finurlige figurer. Jeg sagde, sådan som en sidebemærkning: hvem mon finder på de sjove figurer? Det gør jeg, svarede damen bag disken. Det var altså selveste Fru Medusa jeg handlede med… det var da lidt sjovt. Hun fortalte i øvrigt at figurenes navne stammede fra hendes familie og alle havde en lille historie.

Der er virkelig flot og stemningsfuldt i Tivoli og må da kunne få selv den værste stivstikker i julestemning (:

I næste uge drager Poden og jeg på julehandel i Sverige. Det er også skide hyggeligt, men jeg tror nok, at næste års decembertur skal gå til vores egen hovedstad.

Det var en lang dag. En meget lang dag. Jeg forlod Hals kl. 06.00 og var på benene indtil jeg landede hjemme på matriklen igen kl. 23:00. Det kunne mærkes. Også i dag.

6 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *