Abbey Road og fredagsfest

På anbefaling fra P sad Poden og jeg i aftes bænket ved en gammel vintønde på Café Abbey Road.

Vi havde bestilt wraps med oksekød, økologisk hyldeblomstsaft OG jordbærtærte til dessert. Alt var meget meget lækkert og jeg har ingen problemer med at bringe anbefalingen videre.

page1

Interiøret var noget ud over det sædvanlige og der var nok at se på. Meget var til salg, uden man derfor følte sig hensat i et forretningsvindue. Jeg gad rigtig godt den gule lampe nederst til højre – det ville passe perfekt i mit sofahjørne.

page2

Fredagsfesten i Karolinelund ventede. Barbara Moleko stod på scenen. Hendes fine stemme druknende desværre på de første numre. Det fik de styr på og så kunne vi nyde hendes unikke lyd. Hun shinede dog først (for mig) til allersidst med Anne-Dorte Michelsens ‘Indianer’… men en koncert for en flad 50’er i selskab med mit yndlingsmenneske. Whats not to like?

page3
Duckface – eller hønserøv – foran scenen 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *