I drømme er alt muligt

Nætterne er fulde af drømme, som på den ene eller den anden måde afspejler ting, der foregår i underbevidstheden. Drømme giver os informationer om nogle følelsesmæssige tilstande i krop og sind, som kan være svære at få adgang til i dagsbevidstheden. Sådan siger de, der tror på den slags.

I nat drømte jeg om P.

Vi gik hånd i hånd en sommernat ved stranden, snakkede kunst og arkitektur. Kyssede for første gang. Han var i shorts og havde pæne knæ (trods påstand om det modsatte). Morgenen efter havde han linet alle sine malerier/billeder op på mit stuegulv. Dem ville han gerne, om jeg ville sende retur til ham.

Og så gik han. Uden forklaring og uden at se sig tilbage.

At han også efterlod en lille sprællende pige på max. et par år, som oven i købet havde skidt i bukserne, havde han åbenbart glemt.

Drømme er en underlig størrelse og i virkeligheden efterlod han ikke andet end undren.

I’d forget about you in a heartbeat if I had to.

Troede jeg…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *