For meget og for lidt

Verden blev vendt over et par G&T’s… efter den tredie, i særdeleshed den verden, der består af hankønsvæsener; fædre, mænd, ex-mænd, kolleger, dates, chefer.

Konklusionen blev hurtigt: har det hjul eller testikler er det ensbetydende med bøvl 🙂

IMG_1368

Mit indre vækkeur er sat til 04:45-04:50 uagtet at jeg har mandagsfri.

I dag var dét alt for tidligt og jeg insisterede på, at vende mig om på den anden side. Jeg sov et par timer mere inden jeg bevægede mig ud i den milde morgen på hundeluftetur.

Der ligger ingen planer for fridagen. Jeg er i de bløde bukser og i gang med  min tredie kop kaffe. Der er ikke så meget vind i dag og den skarpe sol er gemt bag et let skylag… så overvejer om ikke jeg bør udnytte det perfekte fotovejr til en tur på havnen i Aalborg… eller ZOO… eller!

 

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *