Er det allerede

Ét blink med øjnene og så er det lørdag… igen!

Den sidste uge har været af den slags, hvor kalenderen har været fyldt med aftaler/opgaver både på jobbet og privat og tiden er fløjet af sted. Jeg har det stramt med dage, hvor der ikke er plads til genopladning af batterierne.

Weekenden er derfor en, hvor jeg trækker stikket og der står ‘mig‘ på min kalender.

Jeg trænger.

965a3260

Yr.no lovede, at vejret ville blive fantastisk – sol og blæst fra vest – og det trak pelsdyret og undertegnede mod Vesterhavet allerede inden solen stod op.

De fik helt ret – vi så solen stå op på en klar himmel og mærkede blæsten piske havet til skum.

965a3284

Landskabet er råt ved vestkysten. Fladt og forblæst, men også særdeles fascinerende.

Vi kørte omkring Svinkløv og så resterne af det fine gamle badehotel.

965a3263-2

Det eneste, der er tilbage er et mindre anneks og ishytten – resten ligger i ruiner på en brandtomt og kun en enkelt liggestol, en bænk og et bord vidner om, at her lå engang et af de gamle fine badehoteller.

svonklovpage

Lidt nordpå ligger Slettestrand, hvor man stadig trækker fiskerbådene op på land. Det er ikke her man møder ‘Gutterne på kutterne’ i deres blå både. På Slettestrand er bådene hvide og der sikkert en mening med den forskellighed… måske noget genkendelse på havet: “Nåååå, der er en af dem fra Slettestrand!!“. Eller noget.

965a3275

Vi er forblæste og kolde.

Lillebror er kravlet i kurven og tager sig en velfortjent eftermiddagslur.

Jeg tænker, at jeg skal have et bad og en kop kaffe før jeg kaster mig over resten af lørdagen som indeholder både en middagsaftale og en biftur… jeg magter nemlig ikke genudsendelser og Knæk Cancer indsamlingshow.

2 Comments

  • Karin

    Vidunderlig lørdag
    Jeg har også brug for mig tid, måske vil nogle tænke lidt for meget, men sådan er det bare, og hvor er det skønt, og jeg husker at plotte det ind i min kalender, der skal en flytning, et barnebarn kommer til verden, sygdom til før jeg tillader at slette “mig tid” til fordel for noget andet 🙂
    God søndag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *