Hvem sagde lille?

Efter et par mere eller mindre mislykkede (og dyre) forsøg med forskellige sædeovertræk, har vi nu fundet løsningen på ’66 kg Lillebror i Aygo’.

IMG_0980

Siddepuden på bagædet er afmonteret og ryglænet er lagt ned, så det er helt plant. Det afmonterede sæde passede præcis i bagagerummet bag de nedfældede ryglæn og gør hele bunden plan.

Dyrehandleren hjalp med et bur, som passer perfekt ind og nu er alt der følger med Lillebror – sand, hår, savl, osv – under kontrollerede forhold. Og så sidder han heller ikke længere og ånder mig i nakken.

To lynlåse er hvad der holder buret oprejst og lynet ned har jeg pludselig en Aygo Van 🙂

IMG_0982

Man har en plan indtil man lægger en ny og sådan gik det også for weekenden.

Den var stadig dejlig med familiefødselsdagsbrunch, weekend gæst og sommerlagersalg i Rold – men fik en kant af noget alvorligt, som jeg ikke havde set komme.

Mere om det en anden gang.

Måske.

16 Comments

 • Helle K.

  Nu læste jeg din kommentar – og det er surt, men det sker jo også i de unge år, at kærligheden forsvinder eller forandrer sig. Det kan sagtens blive rigtig godt for hende, selv om det er hårdt lige nu.

 • Helle K.

  Jeg har tænkt på, hvorfor du ikke har købt en lille stationcar eller lign. med to forsæder og plads til hunden bag i? Han er heldig med, at han ikke er mig, jeg bliver køresyg, hvis jeg ikke kan se ud af forruden.

  Jeg var til 3-års fødselsdag i går, så jeg havde ikke tid til lagersalg, men det er uvist om jeg ellers var kommet, jeg går ikke så højt op i dimser og ting – kan faktisk ikke se, hvad jeg skal med mere af den slags …

  Det lyder rigtig træls med din sidste sætning – øv.

  • Mette

   Meningen var jo faktisk, at jeg ville købe en lille bil på guleplader… men økonomien spiller en væsentlig rolle hos mig og der skal jo betales misundelsesafgift på en varevogn, så derfor blev det en ny Augo.

 • monica

  stoler på når du siger han har det ok i buret… han ser lidt slukøret ud bagved nettet (gitteret)..
  men det ser ud som en ret god løsning, også sikkerhedsmæssigt ..

  • Mette

   Han er født slukøret.

   Jeg har mødt børn som spørger, “hvorfor er din hund ked af det” og må bare nok bare konstatere, at det er sådan han ser ud.

   I virkeligheden er han sådan en glad dreng ::

 • Karin

  Da jeg læste om dit køb må jeg tilstå jeg ikke havde fantasi til hvordan du kunne gøre det behageligt for Lillebror, for det skal det være, og så samtidig tage højde for sand, hår, savl etc., det følger jo med, det kan ikke undgås, han skal jo have lov til at boltre sig.
  Nu har du jo mini stationcar 🙂

  • Mette

   “Intet er umuligt, for den, der bærer viljen i sit hjerte” 🙂

   Han har det så fint i det bur og jeg behøver ikke ærgre mig over savl og hundehår på sæderne.

 • Mette L

  Ja, han er da tvunget til at lægge sig ned og holde styr på sit savl 🙂 og du lærer helt klart at bruge sidespejlene. Kan ikke helt greje dit hint om kant af alvorlighed, og uanset udfald, så tror jeg heller ikke, jeg kan li’ det.

  • Mette

   Jeg kan lige kigge hen over buret – ellers er det bare to lynlåse så er det klappet sammen. Det ser lidt klemt ud, men han kan sagtens både stå og vende sig – ellers er han også en rolig passager og så snart vi kører lægger han sig 🙂

   Der er knas i den unge kærlighed og Poden er på vej ud i helt egen lejlighed. Det er ikke rart, heller ikke at være tilskuer til.

   • Mette L

    Åh nej… Det er desværre et at de punkter, man ikke kan gøre noget som mor. Man må bare se til fra sidelinjen og være den faste støtte, når der skal læsses af 🙁

 • susanne

  Smart – du må lave en instruktion :-). Jeg må snart skifte stationcar ud med lille og billigere bil – inkl plads til stor hund!

  • Mette

   Du siger bare til – så kommer jeg og omdanner din nye bil til en Van 🙂

   Jeg er SÅ glad for den bette bil og temmelig begejstret for benzin økonomien.

   • susanne

    Det gør jeg da og godt at høre om benzinøkonomien, bil er jo bare en nødvendig men kedelig udgift. Øv med det mere alvorlige, jeg har selv tre tøser på 21-23 og 25, så jeg kender det godt……

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.