DYYYYGTIG

Efter en times hundetræning er luften fuldstændig gået ud af Irma.

Sidste søndag var blev aflyst pga. vejret, så vi har i 14 dage trænet den kontakt øvelse vi fik til første træning. Det går så godt, at hun, når vi går i skoven, konstant stopper op, kigger på mig og forventer, at der falder en godbid af.

Og det gør der selvfølgelig 🙂

Den gode kontakt er grundlaget for enhver anden øvelse og samtidig er kontaktøvelsen glimrende til at få stressniveauet ned, hvis der er noget din hund reagerer negativt på. I dag var der fx. en af de store hunde, der gøede. Det er Irma ikke glad for, men så snart vi fik øjenkontakt og jeg fyldte hende med godbidder slappede hun af.

I dag blev der bygget indkald på kontaktøvelsen og vi tog de første spæde skridt mod ‘fri ved fod’.

Det er rigtig godt for hende at komme ud på egen hånd og mens vi er væk får Bob lidt ro.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *