Klar til haveliv & weekendgæst

Efter en (for) lang fase med indledende øvelser og en insisterende peptalk, har jeg endelig fået skruet havebænken sammen, så jeg er klar til haveliv og lange sommeraftener på terrassen.

IMG_0965

Fanden tog ved mig da jeg fik fri. Jeg har hentet vinterdæk hos Toyota, fået hjælp af dyrehandleren til at montere hundebur i bilen, slået græs, vasket hund, gjort gæsteværelset klar og altså samlet havebænk.

Poden er nu rendt med iGo’en. Hun skulle i sommerhus med en veninde og mor måtte lægge bil til. Det er okay. Hals er ikke større end man kan cykle eller gå rundt – og jeg har ingen planer om længere udflugter før søndag.

Jeg sipper kaffe på terrassen og ser frem til noget med:
– en weekendgæst
– gode samtaler og masser af latter
– familiefødselsdagsbrunch
– ild i en grill
– sommerlagersalg hos Purestyleliving

weekend-1

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *