Solen skinner i Nordjylland

– sagde hun i vejrudsigten da jeg kørte hjem fra job.

Jeg ved ikke, hvilket vindue hun kiggede ud af, men det var ikke mit.

I min del af Nordjylland ligger disen tæt og tungt over landskabet.

Tilgengæld skinner solen inden i og smilet er bredt.

ENDELIG langt om længe er der håb om bedring af min skulder, idet lægen – uden bøvl – gav mig en henvisning til en ultralyd vejledt blokade hos en ortopædkirurg.

HURRA.

Henvisningen blev fluks sendt til min sundhedsforsikring med et inderligt håb om hurtig reaktionstid

Smerterne og armens brugbarhed er blevet forværret i løbet af den sidste måned. Det trækker ned i armen og jeg har især svært ved at finde ro om natten. Lægen sagde, at det ikke er en tilstand, der bare går væk af sig selv… jeg kunne så godt have spurgt, hvorfor der så skulle gå en måned før jeg kunne få en henvisning.

Men jeg gjorde det ikke.

Den er i hus og så lader vi den ligge der.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *