Salt & Peber tur/retur

En iskold fredag eftermiddag med begyndende isdannelse på det stillestående vand.

Lillebror og jeg travede helt ud til fyret Salt & Peber, der markerer indsejlingen til Limfjorden. Jeg elsker, når der er så lavvandet at det er muligt.

page2

To timer gik vi i det dejlige solskin, uden at tænke en eneste bekymret tanke. Uanset hvad der rør sig af træls ting på jobbet eller i privatsfærden er det glemt så snart jeg trækker gummistøvlerne på og sætter linen på pelsdyret.

Forude venter en weekend men masser af samme slags. Det er helt okay med mig.

page1-vert

4 Comments

 • Karin

  Dejlig travetur. Når du finder til havet sammen med Lillebror, så savner jeg virkelig en bil. Skal med bus, tog bare en af de der ikke kører timedrift eller sådan noget. Det besværliggør det at være impulsiv.
  Nyder virkelig dine skønne billeder fra turen.

  • Mette

   Jeg er så privilegeret, at jeg kan gå til stranden hvis jeg ville – men ellers har du ret, der ligger en masse frihed i at have en bil.

 • Mette L

  Jeg er lidt misundelig på alle dine kilometer… Jeg ville gerne op på bare halvdelen.
  Forskellen er nok bare for stor. Jeg har to pelsdyr, man ikke sætter i snor og går med, to hjemmeboende børn (en måned endnu da), en mand, der altid kommer senere hjem end mig og et arbejde, der ikke kun udføres på arbejdspladsen 🙂

  • Mette

   Sjovt nok sendte jeg min ‘frihed’ en varm tanke da jeg nåede tilbage til bilen i går. Det var en almindelig luftetur, der fik lov at udviklede sig… bare fordi jeg havde lyst og fordi vejret var så skønt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *