En duft af sommer..

To cifrede varmegrader tæt på de tyve. Tør vi tro på, at sommeren venter henne om hjørnet?

Morgenen er anderledes kølig og jeg må med skam melde, at jeg fortsat er iført vinterjakken, når Lillebror og jeg bevæger os ud i den meget tidlige morgen.

Solen har dog så meget magt i løbet af dagen, at højbedene råber på vand, når vi når aften.

IMG_0961

Arbejdsdagene er lange og slidsomme.

Når 800 medarbejdere flytter rundt efterlader de en flodbølge af kasseret/brugt/ubrugt it-udstyr efter sig. Jeg er ikke sikker på, at det er min opgave at indsamle, sortere og afregistrere… men jeg gør det, fordi ingen andre gør.

Jeg gør det også for at slippe lidt ud af kontoret. Vi sidder tæt på vores midlertidige kontor og selvom jeg har skabt mig en hyggelig lille lomme, så er de kværnende telefonmøder blandt visse af mine kolleger indimellem så trættende, at jeg har lyst til at løbe skrigende ud…

 

2 Comments

  • Catarina

    Jeg tør godt tro på det, i hvertfald for den næste dags tid eller sådan 😉
    Men lige nu er det dejligt og jeg nyder at være udenfor. Jeg har lige vandet alle krukkerne og i at slugte de 80 l vand 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *