Fuck… hvad er der i vejen med bowling?

Spørgsmålet gjaldede fra et sted højt oppe mellem træerne i skoven.

Vi havde teamdag i afdelingen og eftermiddagens aktivitet var lagt i Klatreparken i Aalborg. Vi var nogle stykker, som bare ikke har fysik til den slags, men det var da også akkurat lige så underholdende at stå på jorden og følge deres vej gennem trækronerne på mere eller mindre udfordrende baner.

Alene seancen hvor de skulle iføres sele var underholdende.

Og så gik det ellers vildt for sig i trækronerne. Havde jeg skullet deltage var jeg begyndt med den letteste bane og arbejdet mig op, men sådan en flok mænd kan lynhurtigt hidse hinanden op, så de begyndte med den sværeste.

Middagen blev indtaget på Kronborg Egholm og jeg tror, at vores københavnske kolleger var imponeret over stedet og ikke mindst af størrelsen på deres berømte tartelet.

Jeg HAR kæmpet mig gennem sådan en tartelet for ikke så længe siden, så jeg bestilte i stedet en omgang fisk and chips – det var super lækkert.

Desværre endte dagen skidt for mine københavnske kolleger. Deres fly blev aflyst en time før afgang og de måtte derfor overnatte på hotel i Aalborg – betalt af SAS i øvrigt – men alligevel en træls afslutning på en fin dag.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *