Når det regner på præsten..

Poden sluttede praktikken i Hasseris med at være til ‘tester’ salg og mor er blevet begavet med to tosset lækre og meget dyre cremer, til så latterlig lav en pris, at jeg slet ikke vil nævne den her.

IMG_0668

Min badeværelseshylde har aldrig indeholdt cremer til den pris, de normalt koster.

Det er skøøønt, at være mor til en Matas elev (:

7 Comments

 • Catarina

  Aii, hvor dejligt 🙂 Tillykke med de lækre sager.
  Jeg bruger slet ikke cremer og her ikke gjort det i 6-7 år så her er hylderne tomme 😀

  • Mette

   Bruger du så heller ikke makeup? Når jeg har renset huden for makeup om aftenen bliver den helt affedtet og har i høj grad brug for noget fugtighed, så creme kunne jeg da slet ikke undvære.

   • Catarina

    Jow da, jeg bruger mackup hver dag, jeg bruger babyolie til at fjeren den (den virker og tørre ikke huden ud) og så bruger jeg også babyolie til at fugte huden med og det på hele kroppen 🙂

 • Mette L

  Matas er en fantastisk ting for os kvinder 🙂 din datter i særdeleshed. Min datter startede sit make-up-liv med en pose tester-ting uden prop og låg, men det var helt fantastisk at få den mulighed. Jeg ville aldrig ha’ brugt penge nok på det til at gi’ hende den start, hun er fik.
  Tillykke til jer begge, i øvrigt, med elevpladsen.

  • Mette

   Her er skam både propper og låg på. Jeg har på fornemmelsen, at der holdes tester-salg med jævne mellemrum, så cremer og parfumer ikke bliver harske.

   Min datters makeup liv begyndte med en times undervisning hos en makeup artist.

   Her lærte hun at lægge en flot makeup. Jeg husker ikke hvad det kostede – 300-350 i det leje – men når jeg så hendes veninders ansigter, tænker jeg, at de penge var givet godt ud 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *