Hvad gør den kloge…

Nanna begyndte så småt at bruge make-up da hun sidste sommer startede i 7. klasse. Det gik også fint længe, hvor det kun var lidt på øjnene. Så begyndte teenagebumserne at melde sin ankomst og snart var ansigtet smurt ind i et tykt lag faundation og pudder. Det ligner mest af alt kanel, hun har drysset i ansigtet… nå, okay så slemt er det måske ikke, men det er i hvert fald heller ikke kønt.

Mor’s mening er fuldstændig uden slagkraft, når det gælder mode og makeup – og hvad gør man så…

Jeg har i eftermiddag bestilt en times undervisning hos en rigtig makeup artist (med store pædagogiske evner). Nanna skal medbringe sin egen makeup og så skal hun lære at bruge det rigtigt.

Både mor og datter glæder sig til at se resultatet 😉

.

2 Comments

  • MrsCute

    Dit indlæg bringer minder…. da jeg gik i 7. insisterede min mor hårdnakket på, at jeg skulle tilmeldes et aftenskolekursus i make-up. Desværre “glemte” underviseren, at vi kun var små piger, for hun lærte os at vælte så mange farver i hovedet som overhovedet muligt. Det så virkelig slemt ud. Men lidt lærte vi da.

    Det lyder som en god investering for din datter. Håber du – og datteren – bliver tilfredse med resultatet 🙂

  • Pia

    Det lyder som den allerbedste investering du der har gjort Mette, for det ser gud hjælpe mig særligt ud når øjnene ser ud som er de placeret inde i et hulrum af mærkelig brun konsistens. Til gengæld forstår jeg godt at man, specielt som helt ung, har behov for at “gemme” sig bag noget.
    Dét glæder jeg mig til at høre resultatet af:)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *