Hjallerupmarked tur/retur

Som altid var jeg ude af fjerene sammen med hønsene og kunne derfor besøge Hjallerup Marked inden resten af Nordjylland havde drukket den første kop kaffe.

Der var ikke meget at komme efter; drinkglas, Aluminia suppekop/underkop i mint, Vila skjorte og en fuksvans var hvad jeg havde med hjem.

markedpage

Ved middagstid dukkede resten af landsdelen op på markedspladsen og jeg vendte næsen den anden vej. Køen til parkeringspladsen strakte sig på det tidspunkt langt uden for byen – jeg vil skyde på den var en 6-8 km lang.

Jeg kommer ‘bagfra’ i landet, så jeg ville aldrig hænge i sådan en kø – men alligevel var jeg glad for, at jeg var på vej fra og ikke til.

Jeg holder meget af at komme på Hjallerup Marked. Der er ikke mange år jeg har misset, at komme en tur derop. Ikke fordi der er noget at hente, men fordi jeg elsker at studere de typer, der samles sådan et sted.

Du kunne snildt parkere mig på en bænk og jeg ville være underholdt i timevis blot ved at betragte gøglere og andet godtfolk vandre forbi.

One Comment

  • Karin

    Uha, det var sørme tidelig du var på farten.
    Har selv stået i en bod i 2 år tilbage i slut 70´erne, da jeg boede i Vejgaard. Har ikke været der siden 1980 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.