Verdensklasse

Poden har, som tidligere nævnt,  fødselsdag i dag. Hun ønskede sig bl.a. et supplement til sine PIP krus. Noget tyder på, at de er ved at udgå for det eneste sted, vi kunne finde dem var på hollandske  PIP Studios egen webshop under udsalg.

Jeg bestilte tre stk i søndags, vel vidende at de under ingen omstændigheder ville nå frem til onsdag. Jeg lavede i stedet et ‘gavekort’, som hun kunne få i dag.

PIP Studio og DHL skulle dog vise sig, at arbejde i express fart.

Mandag morgen lå der besked fra Holland, at min ordre var sendt fra Amsterdam og siden har jeg kunne følge pakken over Eindhoven, til København, Billund, Aarhus for til sidst at havne i Hals lige midt i boller og kagemand.

pip-dhl-pakke

Det er fandeme verdensklasse.

Havde Post danmark været involveret var pakken sikkert strandet i Taulov en uges tid…

4 Comments

 • Anita

  Imponerende! Som regel vælger jeg altid anden løsning en Postdk. når jeg har muligheden. Tillykke med din datter. Fra dine beskrivelser gennem årene kan jeg godt mærke, at hun er noget ganske særligt – (også selvom det er Mor´en, der fortæller!)

  • Mette

   Jamen det er da utroligt, hvor hurtigt det kan gå, når ikke Post Danmark er involveret.

   Og tak, Mette L 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.