Min nye baby

IMG_8375Nå, jeg blev lidt mildere stemt overfor tirsdagen, da der på vejen hjem fra job tikkede en sms ind fra Post Danmark, at pakken fra Fotohuset Virum endelig-langt-om-længe var klar til afhentning på posthuset i Hals.

Jeg nåede hverken at få frakke eller støvler af før det var pakket ud og monteret.

Arjmen altså, det klær både Canon og mig… langt bedre end et par Christian Louboutin eller en Mulberry taske nogensinde ville gøre.

Jeg har kun skudt nogle enkelte hofteskud, men det lover godt og lugter i det hele taget langt væk af kvalitet.

Autofokusen er lynhurtig og nærmest lydløs. Det sidste er ikke noget, jeg er vant til fra Canon, som jeg synes støjer den del. Det kræver lige en anelse tilvænning for det drejer modsat af mit Canon, men ellers ligger det rigtig godt i hånden.

Der følger sikkert en millionmilliard billeder i den kommende tid.

Mor er glad igen 🙂

6 Comments

 • Karin Abildhauge

  Hjertelig tillykke med legetøjet. Du fortjener det ovenpå sådan en arbejdsdag.

  PostDanmark og deres Track & Trace har jeg mange finurlige oplevelser med. Vi benytter PostDanmark (mit arbejde).
  Taulov har mange pakker liggende, der allerede er udleveret til kunderne, eller ligger på posthuset/postbutikken. Der går ikke en dag, hvor jeg må kontakte PostDanmark for at hører hvor en pakke befinder sig, (Den har været i Taulov i flere dage – ikke afhentet hos os “hvilket ikke passer” etc), og som hovedregel ligger den klar til afhentning, men Track & Trace er bare ikke blevet opdateret. hm………

  Glæder mig til at følge din leg med det nye objektiv. 🙂

 • Helle K.

  Tillykke – jeg glæder mig til at se dine billeder 🙂 Jeg ville også altid vælge dit objektiv frem for et par sko eller noget tøj. Hvis jeg vinder i lotto – eller når jeg bliver rask (det gør jeg, hvis det står til Dansk Arbejdsgiverforening, har jeg hørt 😉 så vil jeg da også gerne eje sådan et lækkert objektiv.
  Hurra!!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *