Senfølger og en ferie der er skudt i gang

I oktober sidste år blev jeg ramt af helvedesild og det har jeg så haft ‘fornøjelse’ af siden.

Postherptetisk neuralgi hedder det. Jeg har læst om en, der havde så store smerter i de ramte områder efterfølgende, at hun var invalideret af det og sygemeldt i knap et år. Så slemt har det ikke været. Slet ikke. Jeg har ikke haft smerter, men til gengæld så meget irritation i de ramte nervebaner, så jeg om natten klør mig, så jeg har røde striber i huden og ikke kan havde tætsiddende tøj på (heller ikke BH) uden det medfører stort ubehag.

Der er urimelig lang ventetid på at komme til lægen her i byen, så jeg har udsat besøget meget længe. Mandag havde jeg så en tid hos deres uddannelses læge og for første gang nogensinde kom jeg til, ikke bare til tiden, men før tiden.

Irritationen ligger ikke i huden, men under huden og jeg behandles derfor både udefra og inderfra.

Virker det ikke bliver jeg henvist videre i systemet, men allerede efter første behandlingsdag synes jeg, at der er bedring. Lad det gerne vare ved.

De første feriedage har været præget af lige dele fornøjelse og praktiske opgaver.

Lige om lidt bliver bilen pakket og så drager Bob og jeg ud på tur… vi skal tilbringe nogle dage ved det vilde Vesterhav. Vejrudsigten lover både skybrud og solskin, så bilen bliver fyldt med lidt af hvert til al slags vejr… regntøj, sommerkjole, fotoudstyr, strikketøj og gode bøger – og så får vi det bedste ud af det.

3 Comments

 • Helle Klitgaard

  God tur til Vesterhavet 🙂 min bror har også fået helvedesild i år, udbruddet er i det ene øje og rundt om, det gør ondt af h. til og han ligner noget, der er løgn.

 • Charlotte

  ååhh som det lyder som et godt program du der har skruet sammen til dig og BOB.
  Lige en opskrift efter mit hoved.

  Nyd dagene, nyd roen og husk at trække vejret helt ned i maven.

  Klem fra C

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *