Singlelivets lyksaligheder

Se positivt på det Frk. Bech…

endteJeg kan træffe mine egne beslutninger, tilbringe søndagen i bar røv og natbukser, se underlige svenske film, gå i seng kl. 21 og læse til solen står op, lade hårene på benene vokse vildt, komme hjem når det passer mig, bruge mine penge på nøjagtig det jeg har lyst til, kysse med hvem jeg vil, slukke når der er fodbold i fjernsynet, undgå ligegyldige diskussioner om ligegyldige ting, sumpe foran computeren, flirte hæmningsløst, omgåes hvem jeg vil – når jeg vil.

Og når det kommer til stykket handler det måske ikke så meget om ham… jeg savner måske bare, at falde i søvn i nogens arme!

9 Comments

 • Helle K.

  PS: Jeg er altid mig selv – og min mand har elsket mit igennem det hele – så det kan godt lade sig gøre (jeg siger ikke, at det er/har været let).

 • Helle K.

  Du er jo også den samme, så sådan er livet nok bare, vi er de samme og de er de samme … af og til løber vi så ind i ham, hvor delene passer sammen.

  • Mette

   Der er så også nogen, der udgiver sig for at være noget andet end de er… det er dem jeg oftest løber ind i, synes jeg. Dem hvor sammenhængen mellem ord og handling fuldstændig mangler.

 • Mette L

  Måske er din sidste sætning bare essensen af det hele? Men vil den erkendelse gøre tingene lettere? Næppe…

  • Mette

   Måske ikke – men opremsningen af hvor højt jeg faktisk sætter min frihed gjorde det lettere.

   Han var ellers både sjov og begavet… men hvad hjælper det, når han ikke kan rumme mig. Ikke en skid. Og så har han forresten fået det spark, der gør at ikke engang Google kan finde ham.

 • susanne

  Nogle af tingene kan man også gøre med en mand i huset! Jeg lader fx håret gro på benene og under armene om vinteren og jeg slukker altid for fodbolden! Men du har ret i noget: man kan ikke kysse på hvemsomhelst! Derfor skal man også finde den helt rigtige at kysse på! Han er derude er sted

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *