Hvor mange gange skal vi nu sove..?

postNu må den påske gerne snart være slut… mit objektiv ligger fortsat i Taulov og har ikke rokket sig ud af flækken i dagevis.

Jeg er ikke noget tålmodigt menneske og efter at have måttet vente 1½ måned på overhovedet at kunne købe det, så havde jeg altså godt gidet, at de havde været noget hurtigere i Virum.

Ventetiden er snart ovre og jeg skal kun sove to gange.

Påskedag er brugt i haven.

Jeg har sat georgineknolde, sået valmuer fra Anne-Mette’s have og stokroser fra Thereses. Jeg har klippet stauder ned og fundet krukkerne frem fra gemmerne. Jeg har ryddet op, fjernet svalderkål i rabarberbedet, kørt affald på genbrugspladsen og hentet kompost til til gødning af højbedene.

Det ville ha’ pyntet med en tur med plæneklipperen – men de ‘kloge’ siger, at man skal vente til græsset har en vis længde. Så det gør jeg – og sætter i stedet en snor på Lillebror og traver den lange tur ud af Aalborgvej.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *