En stjerne til morgenmad

IMG_9281

Trods sommertid er vejret er alt andet end sommerligt, man kan ikke engang med sin bedste vilje beskrive det som forårsagtigt! I nat lød det som om det var uvejr udenfor, og væltede krukker på terrassen til morgen bekræftede, at det har været heftigt derude i nat.

Søndag morgen var grå og en lille smule våd, men vi travede alligevel hele den lange tur ud til tvillingefyret.

Fra onsdag er det ikke længere tilladt at gå her. I en periode i hvert fald. Den sydligste af ørene i Nordmandshage er udlagt som vildtreservat og her er adgang forbudt fra 1. april til 15. juli af hensyn til de ynglende kystfugle.

IMG_9272

Haps sagde det og så havde Lillebror ædt en søstjerne. Gad vide hvad det gør ved hans mave 😕

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *