Fatal error

phpMin webudbyder opgraderede i går mit webhotels PHP til nyeste version 5.6.

De havde advaret om, at det kunne få indflydelse både på min wordpress installation og på de scripts jeg kører.

Jeg var dog ikke forberedt på blank side, en advarsel om fatal error og hverken at kunne komme på siden eller i administratormode.

Det var tæt på, at jeg måtte sende et SOS ud i verden til de søde nørder, der sidder derude – men ved at rode rundt i maskinhuset lykkedes det mig at finde det script der fejlede, deaktivere det og så var jeg kørende igen.

6 Comments

 • Susanne

  Jeg fik mail fra min host, den anden dag, at de ville opgradere til 5.6 i løbet af de næste 14 dage. Men jeg tog chancen og opgraderede selv, der heldigvis gik godt 🙂 Måske fordi jeg ikke har scripts og lignende på min.

 • Lone G

  Py-ha Mette, dette er virkelig sort snak for mig…..og det kunne få mig til at ligge vågen om natten 🙂 Stor respekt for din formåen herfra, så når nu vores “hjemme computer” laver brok – så er det vel bare over vejen og hente hjælp 😉

  • Mette

   Jeg har rodet med den slags i mange år, så lidt har jeg fanget hen af vejen. Ellers er jeg nødt til at råbe HJÆÆÆLP og så er der ofte søde søde mennesker derude, der er villig til at hjælpe.

 • Karin Abildhauge

  Bare jeg havde 1% af dit dejlige nørderi. Vil så gerne selv have ændret mit look på min side.
  Jeg har brug for et lille kursus, må finde et eller andet til efteråret, og acceptere det jeg har, til jeg selv kan lege lidt mere i maskinrummet. Det kursus skal så bare lige passe til min pung 🙂

  Jeg forsøgte at kigge forbi flere gange og det med en eller anden error.

   • Karin Abildhauge

    Jo det gør jeg, men kan ikke finde en der passer mig 100% – så det med så rettelser etc. kunne jeg ikke hitte ud af. Derfor søgte jeg kort efter min kommentar til dig, og wupti, har fundet masser af guld, det glæder jeg mig til at tjekke på en regnvejrdag 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *