Sukkerfri

Jeg kan lige så godt sige det, som det er… julens alt for store sukkerindtag fulgte med ind i det nye år og jeg har alt alt for længe ladet de dårlige vaner styre hverdagen.

Alle mine dårligdomme er vendt tilbage, men nu skal det altså have en ende. Poden og jeg snakker ofte om, at det da er pokkers besynderligt, at vi kan blive ved med at falde i de dårlige vaner, når vi nu ved, hvor godt vi har det på den sukker og stivelsesfri kost.

Jeg er gået i gang med indkøbene – nu3 har alle de ting jeg skal bruge for at LCHF’e og det er bare at fylde i indkøbskurven og vente på posten.

Men først endnu en overspringshandling… jeg skal nemlig til min søsters fødselsdag  i morgen og nyde både boller og lagkage.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *