Nedjustering og uheld, der sjældent kommer alene

IMG_8852Som jeg nævnte i går har den gamle desværre fået nogle motoriske bivirkninger af epilepsimedicinen. Hun har en del problemer med at styre sine ben og det giver udslag i en spøjs gang og problemer med at komme op fra liggende stilling.

Efter en samtale med Dr. Dyr er doseringen fra i dag nedsat med 25% og så skulle der forhåbentlig være bedring at spore i løbet af en uges tid.

Det er som om uheldene vedbliver at ramle ned over hovedet på mig.

Først var der en kæmpe elregning og smeltende sne på loftet, næst gik mit lækre objektiv i stykker, som så blev efterfulgt at en syg hund og en stor dyrlægeregning.

Så kom de her bivirkninger af medicinen og i dag gik udstødningsophænget på Poloen for Gud ved hvilken gang.

Jeg fik det bundet op og kørte fra motorvejen ved Kvikcenteret… kun for at konstatere, at jeg havde glemt min pung.

SÅK!

Det lykkedes mig at liste til Hals med udstødningen hængende faretruende langt ned mod vejen og heldigvis kunne værkstedet heroppe hjælpe mig. Efter jeg havde hentet min pung (:

Man siger, at et uheld ikke kommer alene. Det tror jeg på og nu synes jeg rent faktisk, at jeg har taget min del.

For i år.

Capice!

12 Comments

 • Anette B

  Hej Mette

  Har I været forskånet for flere anfald? Det håber jeg, og jeg håber at medicinen, trods bivirkninger, hjælper… 😀

  • Mette

   Der har kun været det ene anfald og det ser faktisk også ud til, at bivirkningerne allerede er ved at fortage sig. Nu kan hun i hvert fald komme op fra liggende stilling også på det glatte stuegulv 🙂

   Oplevede du også bivirkninger med Balian?

   • Anette B

    Hej igen

    Jeg husker svagt noget om usikkerhed på benene, som fortog sig… og så fik han øget appetit og drikkelyst… rigtig meget drikkelyst… Så meget at han nogengange simpelthen ikke kunne holde sig… 🙁 Og mht. den øgede appetit, så måtte jeg flytte ALT, for han var sågar oppe på køkkenbordet, for at lede efter mad…!

    Jeg har fundet et rigtig godt link: http://www.epilepsihund.dk

    Hvordan har Lillebror taget hendes anfald? Andre hunde KAN i nogen tilfælde reagere aggressivt på en hund med anfald…!
    Jeg sørgede for at mine hunde var skilt ad, når de var alene… jeg turde ikke tage chancen for at Balian landede ovenpå Gaby, hvis han fik et anfald, når jeg ikke var hjemme… Der var jo ligesom en størrelsesforskel 😀
    Ligeså ville jeg ikke have, at hun gik til angreb på ham, mens han havde et anfald…

    • Mette

     Det med den øgede appetit kan jeg nikke genkendende til. Den er så stor, at hun i går helt glemte sit sædvanlige træge tempo alene af den grund, at jeg havde Frolic i lommen 🙂 Og nu du siger det, drikker hun faktisk også mere.

     Mens hun krampede skyndte jeg mig at lukke Lillebror ud af stuen, så han fangede ikke hvad der foregik. Jeg har ikke indtryk af, at hun har haft anfald hverken før eller siden det ene så de går fortsat sammen hele tiden.

  • Mette

   Jeg håber det… men dyrlægen sagde, at jeg skulle forvente en lille uge før jeg kan se effekten af den lavere dosis.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *