Så blev han femogfirs

Lørdag eftermiddag blev pludselig temmelig hektisk da jeg ikke helt var informeret om fødselsdagens fulde program. Jeg var lige kommet ud af badet da min søster ringede. De sad klar med boller og lagkage… jeg mente ellers, at jeg havde masser af tid inden middagen (:

IMG_8230

Jeg blev klar i løbet af nulkommafem, styrede ud af døren og nåede at se (og smage) lagkagerne med de tændte fontæner og så gik resten af dagen ellers med hyggeligt samvær, god mad, masser af latter og den sædvanlige familiemobning.

IMG_8227

Ovenpå sover Poden fortsat. Hun havde holdt studentergilde til den lyse lørdag morgen. Det var lidt hårdt for hende at skulle til familietamtam ovenpå festen og får derfor lov at sove til hun ikke kan mere.

I eftermiddag dukker kæresten op og vi skal hjælpes ad med at flytte lidt rundt på nogle reoler. Æblehuset har kun en indgang og det kan være lidt svært at kombinere entre og bryggers uden det kommer til at virke rodet… det vil jeg prøve, at gør lidt ved i dag.

 

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *