Hvad nu

Det er det underligste antiklimaks. Jeg var så sikker på, at mit job var i spil og skulle flyttes til Polen. Der var opstillet tre kriterier for stillinger, der kunne/skulle flyttes – mit opfylder dem alle. Hvordan kunne jeg tro andet?

Det har kværnet rundt i hovedet i en måned. Vi har stort set ikke talt om andet på jobbet. Jeg har lavet cv, søgt job, frygtet dagen, men også drømt om noget andet og nyt .. og så bare .. ingenting!

Jeg er ikke ked af, at jeg ikke har mistet mit job – naturligvis er jeg ikke det – men følelsen er alligevel tom… hvis det overhovedet giver mening.

• • •

Vi lukkede tidligt i dag. Kort efter et fælles orienteringmøde. Alle mand var matte og ingen evnede ikke at samle sig om arbejdet.

Jeg har brug for en lidt længere pause og satser på ok til en forlænget weekend med mulighed for at komme væk og tænke på noget helt andet.

Jeg trænger i den grad!

11 Comments

 • Catarina

  Det er vist rigtig godt at weekenden er inde for rækkeviede og dermed giver lidt luft og tid til at tænke over situationen og det faktum at DIT job heldigvis ikke skulle flyttes til Polen. Når du kommer ud på den anden side, så tror jeg du bliver mere glad for at du ikke skal ud i noget nyt. 🙂

 • Lone

  Forstår udmærket den frustation der må være nu…..håber du får en fredfyldt (og forhåbentlig forlænget) weekend 🙂

  • Mette

   Den bliver vist desværre ‘kun’ forlænget med mandag – vi har så skide travlt omkring den 1. at man ikke mente, at man kunne undvære mig mere.

 • Mette L

  Forstår udmærket den tomme fornemmelse, af noget ikke-indfriet. Det er nok en god ide at hive stikket og tage en forlænget weekend. Tag matas-eleven med.
  Hvis jeg havde haft masser af tid, var I inviteret hertil, med hund og det hele – så må kattene se, hvor de vil overnatte 🙂 Men jeg er lidt for presset af arbejde, der breder sig, til at det vil være smart 🙁
  God karma og masser af positiv tankekraft sendes her fra den anden side af DK.

  • Mette

   Tak for tanken Mette L 🙂

   Mataseleven er faktisk i nærheden – hun er på kursus i Slagelse og kommer først hjem søndag. Det er meget godt, så er hendes tanker afledt.

 • Rikke

  Pyha! Jeg forstår til fulde det vacum du sidder i lige nu, for selvom det “kun” har varet en måned, så er det længe at gå i uvished. Lov mig at du nyder din velfortjente forlængede weekend (selvfølgelig får du lov).
  Sender god karma, kram og masser af mod. Lyder til der måske alligevel er noget der skal prøves af, selvom det ikke bliver med kniven for struben ?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *