Godt nyt og god weekend

Den gamle er i bedring… så meget i bedring, at hun forcerede hønsestigen op til 1. salen i Æblehuset og dukkede op ved siden af min seng midt i nat. Hun har kun været oppe ovenpå én gang tidligere – også ved en fejl – så hvad der pludselig stak hende ved jeg sørme ikke.

Jeg lod som ingenting og lod hende ligge ved siden af min seng. At få hende gelejdet ned igen uden at hun falder og brækker benene kræver en matte, der er mere vågen end hvad jeg kan præstere kl. 02:30. Hun har jo ikke lige en størrelse, så man tager hende under armen og bærer hende ned (:

20150104-IMG_7999
På glat is…

Når både bentøj og vejr ser ud til at arte sig så nogenlunde tegner det til at blive en weekend med plads til masser af udeliv.

God weekend til dig.

4 Comments

 • Helle K.

  En elevator eller en glidebane, så kan hun komme ned 🙂 – det er godt, at hun er i bedring og hun trængte nok bare til at ligge lige der ved siden af dig. God weekend.

  • Mette

   Jeg tror hellere jeg vil sætte en forhindring op, så hun ikke bliver fristet igen.

   God weekend til jer i Arden også .)

 • Fruen i Midten

  Skøre hund! Men dejligt, hun er i bedring. Jeg går ud fra, at I begge er vel nede igen uden brækkede lemmer? Bliver det godt vejr i weekenden, er det nok bare med at udnytte det, mens man har chancen. God weekend til jer 🙂

  • Mette

   Vi kom ned begge to uden de store problemer. Jeg gik foran hende og holdt hende tilbage så hun kun tog et trin af gangen.

   God weekend til dig også 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *