Fri igen

En enkelt kort arbejdsdag klemt inde mellem to x to fridage, er lige til at overkomme.

Jeg benyttede den stille dag på kontoret til at gå i oprydningmode. Det betød jeg fik klaret en ordentlig røvfuld af de opgaver, der ellers bare får lov at ligge fordi de ikke prioriteres særligt højt. Laves skal de dog og det blev en del af dem så i dag.

Hjemturen gik forbi det lokale byggecenter. Der måtte en ny postkasse til. Det blev Jem & Fix den billigste – så er ærgelsen ikke så stor næste gang en hærværksmand kommer forbi. Den ér monteret og udstyret med nyt navneskilt. Der mangler blot et nyt ‘nej tak til reklamer‘ skilt og efter en kort chat med ‘Andreas J’ hos Post Danmark er også sådan et på vej.

IMG_7818

Weekenden ligger ny, åben og uden aftaler eller pligter. Men mon ikke den kommer til at indeholde noget med nogle hunde og et kamera… det ville i hvert fald være mærkeligt andet (:

IMG_7886

God weekend!

One Comment

  • Catarina

    Dejligt med sådan en dejlig kort uge og en let arbejdsdag til at skyde weekenden igang med. 🙂
    Hunde og kamera er en god kombi, specielt med kameraet i din hånd. 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *