Slut med nisselandskaber, juletræ og englesang

– og velkommen til et nyt år.

Julen blev pakket i kasser i går, så året kan starte nyt og fint uden spor af december.

Nytårsaften var stille og hyggelig. De eneste tømmermænd her på matriklen er dem postkassen måtte lide af – aftenen kostede nemlig en smadret postkasse.

Jeg tror ikke, at de har forsøgt at sprænge den… eller også har de og er blevet irriteret over det ikke lykkedes. I hvert fald er den sparket ned af stolpen og trampet i stykker. Jeg har forsøgt at samle den med noget gaffa, men der er desværre ikke nogen vej uden om en ny.

Det har jeg i mente til næste år, for det kan vist godt betale sig at løsne de tre skruer og tage postkassen med ind.

20100724_0695

Kameraet blev ikke luftet i aftes – så I må nøjes med dette arkivbillede af fyrværkeri på Limfjordsbroen i Aalborg.

6 Comments

 • Anita

  Kære Mette – rigtig godt nytår til dig og dine. Håber ikke at hundene havde det for slemt nytårsaften. Ja, tag den postkasse ned, det sparer dig for ærgrelser. Vil for resten lige nævne, at en bekendt af mig sidste år fik dækket hærværket på sin kostbare postkasse af forsikringen.

  • Mette

   De to røde er ikke sådan at slå ud… de snorkede lystigt selvom der blev fyret af lige uden for vinduet (:

   Jeg har købt og monteret ny postkasse – af den billigste slags. Jeg har en selvrisiko på min indboforsikring så det skulle være en meget dyr postkasse for at det kunne svare sig at melde det til forsikringen. Jeg husker at tage den ind til næste år (:

   Rigtig godt nytår til dig også.

 • Catarina

  Øv med den postkasse, men som du selv skriver, så husker du nok at få den ned næste år. Her på gaden var der ikke meget gange i den, men oppe på de andre gader var der og vi nød at kikke på at de fyrede en masse krudt af. Heller ikke jeg havde kameraet ud i går, jeg ville bare hygge uden. 🙂

  • Mette

   Jeg troede ikke den slags ville ske i Hals men da jeg stod der ude og prøvede at tape den sammen kunne jeg se, at langt de fleste postkassestandere var tomme – det er min også til næste år 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *