Jeg burde nok..

Jeg får huset fuld af gæster i morgen og den fornuftige havde vel ha’ brugt lidt af dagen på at svinge støvsuger og gulvklud. Den kategori tilhører jeg ikke, så i stedet pakkede jeg Lillebror og kørte i skoven. Vejret var så fint og hvornår er det lige det igen?

Jeg havde dog allerede både vasket sengetøj og bagt pebernødder alt i mens jeg ‘så’Mads og Monopolet‘ på DR3. Gintberg, Joof og Juul… er du færdig jeg fik grinet, mens jeg trillede hundredevis af nødder.

Jeg tænker, at jeg nok når rengøringen i morgen ellers er det jo bare min familie og ikke levnedsmiddelkontrollen, der kommer på besøg.

Skovturen blev en anelse mere spændende end jeg egentlig brød mig om. Halvvejs mistede jeg fuldstændig orienteringen og da vi endelig nåede tilbage til bilen, efter at have travet på må og få i 1½ time, var vi begge temmelig trætte.

2 Comments

  • Helle K.

    Det der med at blive væk i skoven, har jeg også prøvet. Jeg er født i Rold, og det samme var min mor. Da jeg var 8-9 år gammel, gik vi i skoven sammen med mors veninde. Min bedstefar arbejde forøvrigt i skoven, så min mor burde kende vejen, men det endte med, at vi gik hele dagen, kravlede over hegn osv og endte på Aalborgvej – vi var ellers gået ind på Haverslevvej. Nå, men det endte jo godt, men jeg har altid haft respekt for skoven – selv om vi nu som regel har en mobiltelefon i lommen.
    Godt, at I fandt vej ud.

    • Mette

      Det var da heldigt du ikke var alene af sted. Det kunne i hvert fald sagtens blive en træls oplevelse, hvis det var nået at blive mørkt. Mobiltelefonen hjalp mig ikke en helt masse i lørdags – Google maps regner ikke med ikke skovstier 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *