Hotel Henri Hamburg

Jeg har boet på et hotel i London hvor alt – lys, lys, temperatur, vækning, kontakt til reception – var styret fra en iPad bygget ind i væggen.

På hotel Henri i Hamburg er vi sat tilbage til 70erne, hvor Helmut Schmidt var kansler. Trykknaptelefonen (som ikke blot er en dekoration, konstaterede poden), tapetet, farve- og møbelvalget, det skakternede badeværelsesgulv og de smukke vandhaner. Stylet sådan vel at mærke. Der er intet der er gået i stå her og komforten er i top med aircondition og dejlige senge.

Vi fik anvist en p-plads i hotellets gård. Heldigvis er vi kørende i en lille bil for porten ind til gården krævede, at vi begge hængte ud af vinduet for at styre uden om en kollision med muren. Det gik og bilen holder trygt og godt mens vi er her.

Hotellet ligger en spytklat fra Mönckebergstraße og masser af shoppingmuligheder, hvilket i dag betød 20.948 skridt og nogle meget trætte ben

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *