Lang fredag

Fredag var en af dem, der trak store veksler på min energikonto.

Jeg forlod min seng kl. 5 og var derefter ‘‘ til kl 22.

Det er bestemt ikke noget, der huer min temmelig dominerende introverte side – men det var en hyggelig dag alligevel, hvor vi var samlet hele banden på vores hovedstadslokation til afdelingsmøde og socialt samvær.

Vi fik hilst på vores nye chef, som er en umådelig nydelig (!!!) og meget sympatisk yngre mand. Vi fik hørt om hans visioner for fremtiden i vores afdeling og vi fik luftet vores frustrationer og fik givet input til, hvor vi synes vi skal hen.

Efter den faglige del var ovre kørte vi ind til København. Jeg var kommet på bagsædet hos en af de lokale teknikere og han var bestemt ikke kommet til byen for at kigge på kulørte lamper eller lade sig stoppe af højresvingsforbud og hvad har vi. Det var lige så nervepirrende som at køre taxa i sydeuropa. Men frem til Rosenborggade kom vi. Uden skrammer.

pricefoto

Der var bestilt bord til os hos Brdr. Price.

Det var et utroligt hyggeligt sted, superbetjening og lækker lækker mad.

Kan varmt anbefales.

 

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *