Vinterbarn

Der er ikke mange lyse minutter at tage af når jeg skal lufte hundene om eftermiddagen. Det er direkte hjem, i hundetøjet og så afsted – ellers når vi kun en halv time og så er der mørkt.

I dag nåede vi at trave godt en time, men så var solen også gået ned da vi nåede Poloen.

Jeg kan godt li’ både mørket og vinteren og sneen og kulden – faktisk trives jeg allerbedst ved lavere temperaturer og jeg tænker, at jeg nok burde bo i Nordnorge eller Alaska.

IMG_6273

Solen har skinnet både tirsdag og onsdag over det nordjyske. Ikke hele dagen men nok til, at jeg tænker på dem som solskinsdage.

I morgen er sidste arbejdsdag i denne uge. På fredag drager vi til hovedstaden hele banden til vores årlige komsammen. Vi skal som tidligere nævnt spise hos Brdr. Price og det er vi flere fra det mørke Jylland, der ser rigtig meget frem til.

Frokosten i morgen er også imødeset med glæde. Vi har nemlig fornøjelsen af at være kolleger til to ‘Gastromænd‘ og de vil indtage vores kantine i morgen og præsentere en af retterne fra deres nys udgivne kogebog ‘Gastromand‘.

Utroligt så fornøjet man kan blive, når bare maden er god 🙂

2 Comments

  • Catarina

    Sikke skønne dage du har i sigte og sikke en optakt til weekenden. 🙂
    Ja, lyset gr stærkt ned af bakke nu, men heldigvis, vender det igen den 21. december 😉

    • Mette

      Det går alt for stærkt. Mørke fra 18 til 6 ville være optimalt men det hjælper nok ikke at protestere over at solen går for tidligt ned 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *