Nedtrapning til ferie

Sidste års sommerferie blev temmelig atypisk, og brugt på at køre frem og tilbage mellem Hals og Sygehus Nord, hvor min lille familie var indlagt på Neonatal afdelingen med nyeste skud på stammen.

Jeg skulle slet ikke holde ferie på det tidspunkt, men med en utrolig fleksibilitet og velvilje fra både manager og kolleger kunne jeg fremrykke min ferie 2 uger og dermed støtte den lille nye familie, komme med rent tøj og passe deres hund under deres indlæggelse.

I år forventer jeg, at ferien bliver fuld af ture ud af huset.

Den starter egentlig allerede nu med mandagsfri de næste 6 uger og så efterfulgt af 14 dages ferie.

Jeg holder mest af at have en helt åben kalender og det eneste, der har sneget sig ind på de blanke sider er et besøg i Regan Vest. Der udbydes kun et mindre antal billetter, så det besøg var jeg nødt til at booke for flere måneder siden.

På ønskelisten er også et besøg i området omkring Sevel, hvor Stubber Kloster lå og mon ikke der kan findes andre nye destinationer, som jeg mangler at udforske.

Kender du steder – max. et par timers kørsel fra Aalborg – som jeg bør besøge, så giv gerne et pip 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *