Breaking news

Hmmm… der var da godt nok mørkt til morgen og jeg var iført gummistøvler, men jeg kan da ikke have overset, hvis Hals var oversvømmet!?!

Eller kan jeg?

14735130-20141016-105910-L

Efter at Nordjylland i dag er ‘breaking news‘ er jeg da lidt spændt på at komme hjem og se om haven sejler i vand. Eller om fjorden er gået over sine bredder? Eller om hundene er druknet.

Der er højst tænkeligt ikke sket en skid… andet end at medierne efterhånden forvandler alle myg til elefanter.

PS: der må være andre end Lillebror der har fødselsdag i dag!

8 Comments

 • Mette

  Tja – hovedvejen i begge retninger er skyllet væk. To af fire små “bagom” veje er ligeledes undermineret…. Så det eneste der er overdrevet er den konstante mediedækning. Men vi er jo vant til at det ikke betyder noget om toget kører heroppe. Nu har DR ellers opfundet en ny og hidtil ukendt banestrækning …..
  Så nu hvor toget stopper i Aalborg og vejene er skyllet væk siger vi da pyt – ingen grund til hysteri.

  • Mette

   Jeg ved godt, at er man i et af de ramte områder er det skide ubehagelig. Jeg beklager, hvis jeg har bagatelliseret problemet.

 • Lene

  Tja hvis man kører nordpå, så er der kommet rigtig meget vand. Og min kollega fra Hals sagde at vejen næsten stod under vand i nærheden af hvor hun bor 😉 Men hos mig er der ingen problemer, der er “kun” kommet omkring 50 mm vand, men de har ikke oversvømmet gården 🙂

  • Mette

   Fra Hals og mod Aalborg er der ingenting overhovedet. Mit hus ligger lavt i forhold til vejen og jeg har ikke engang pytter på plænen. Måske er vi bare godt drænet 🙂

 • Anne-Mette

  Det er lige før jeg invitere på lune kanelsnegle i Hjørring, for her har vi godt nok fået regn og jeg synes på ingen måde at mediernes dækning er overdrevet. Mange veje er stadig lukkede eller ufremkommelige og både os og vores naboer har ca. 800 m2 store oversvømmelser i vores haver.

  Kh. A-M fra Hjørring som har været oppe siden kl. 4 for at holde vagt om oversvømmelsen nåede op til vores hus.

 • Catarina

  Jeg synes også lige at jeg måtte finde ud af om Christian var ved at drukne deroppe, nettop fordi medierne, skriver om at det vand. Men han konstaterede bare tørt at det slet ikke var noget særligt 😉
  Så ja, endnu engang gør medierne en enkelt fjer til 5 høns. 😕

  • Mette

   Det er sådan lige i overkanten efterhånden med vejrdækningen. Selvfølgelig er det rart under ekstreme vejrforhold at kunne følge med, men at ophøje regn til noget der ligner en naturkatastrofe er nok lige hysterisk nok… vi er jo for pokker i Nordjylland 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *