Mandag og fortsat rekonvalescent

Som aftalt ved udskrivningen blev jeg i dag ringet op af kirurgen, der opererede mig i fredags… men hun kunne ikke fortælle andet end hvad sygeplejersken allerede havde fortalt mig; at hun havde fjernet polyppen og ellers fundet ‘normale’ forhold derinde. Jeg afventer altså fortsat resultatet af vævsprøven før alarmen helt kan afblæses.

IMG_5825

Det går helt efter bogen både med smerter og blødning, og jeg tænker, at jeg er tilbage på job sidste på ugen. Under en ny chef. Igen. Eller det vil sige, at jeg er tilbage under min gamle chef. For tredie gang. Han tror vist han kan slippe af med mig, men jeg er som en boomerang 😉

Pjat til side… jeg er glad for igen at være en del af ‘Desktop‘ teamet med en chef jeg er tryg ved.

IMG_5817

Mit og Ninjaens tempo stemmer fint overens i de her dage. Vi tusser stille af sted mens Lillebror stormer omkring og fyrer al sit krudt af. På billedet herover er gassen dog gået af ballonen og så kan jeg godt få dem til at sidde og se artige ud. Et kort øjeblik.

12 Comments

 • Lone G

  Hej Mette…fortsat god bedring, håber du snart får svaret. Jeg følger dig og dine flotte/dejlige hunde her på bloggen hver dag, og sender dig god karma fra “den anden side af Aalborgvej” 🙂 (hvor jeg trisser rundt med min OES hund)

 • Anette Bargholz

  Ønsker dig en hurtig og god bedring 😀 …og håber selvfølgelig at alt er som det skal være… men kan godt forestille mig at ventetiden er lidt lang, med mange tanker…! Mange søde tanker til dig 😀

  • Mette

   Tak Anette. Jeg synes ventetiden er enormt lang. Havde jeg så endda bare kunnet tage på job så var tankerne blevet afledt dele af dagen.

 • Helle K.

  Sådan at tusse stille rundt er også godt, så kan man få tænkt de tanker, man skal tænke og slappe helt af.
  Det er helt vildt, så stor lillebror er blevet, bliver han meget større endnu?

  • Mette

   Sjovt nok når jeg går ved stranden eller i mosen så slipper jeg alle tankerne… her kobler jeg fuldstændig af.

   Lillebror er 4 år nu og dermed fuldvoksen, så han skulle ikke gerne vokse mere. Men du har ret han er en stor dreng.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *