Forskud på glæderne

Fødselsdagsgaven fra de gamle er bestilt… på forskud!

Hunter gummistøvler med neopren foer, så de også er varme at trave naturen tynd i til vinter.

fodselsdagsgavepage

Jeg har købt Ilse Jacobsen røjser de sidste par gange. De første med snørebånd var ikke et hit. Eller dvs, pasformen var ret god, men de hvide snørebånd… det spiller altså bare ikke sammen med traveture ved stranden og i mosen.

Næste par var uden snøre, men med gule såler… en farve de havde i ca. en uge :-/

Nu er jeg tilbage i praktiske Hunter, som bare passer bedre til mit brug.

19 Comments

  • Mette

   ‘Discount Wellies’ har kun et begrænset udvalg så disse er bestilt via en original Hunter side og derfor også noget dyrere.

   Jeg bruger den i vinterens sne og kulde også og derfor tænkte jeg at neoprenforet ville være godt.

 • Vibe

  Hej Mette
  Jeg er ved at bestille støvler på Wellies men er i tvivl om størrelsen
  Jeg bruger st 39-40 .er de små i numrene
  Hilsen Vibe

  • Mette

   Hej Vibe.

   Jeg bruger 38-39 og har valgt UK 6. Gummistøvler er jo ‘rigelige’ i foden med plads til en tyk sok.

   Hvis du er i tvivl så prøv et par i en butik i Danmark. Det gør jeg altid 🙂

 • Helle K.

  Det trøster lidt, at Louise skriver, at de ikke er brede i skaftet, så har jeg slet ikke en chance … jeg har også tykke ben. Nå måske et par i model murerarbejdsmand vil være passende, han arbejder ude hver dag, så de må være gode 🙂

 • Louise

  De er ellers noget så fine, både Hunter og Ilse Jacobsen. Men efter deres standarder har jeg åbenbart for tykke skanker til at kunne passe deres støvler 🙁 Der mangler lige 2-3 cm mere i omkreds… Skide ærgeligt når de er så fine…

  • Mette

   Man kan faktisk få dem med fleksible skafter… i hvert fald hvis man kigger i den engelske shop. Herhjemme har jeg kun set de originale men de få i mange mange varianter.

   Den model jeg har valgt ‘Norris Field’ og har en mere solid bund en originalen 🙂

   • Louise

    Jeg har prøvet 3/4 modellen fra Ilse Jakobsen. Den passer fint, hvis jeg ikke har bukser på 🙂 Så det er virkelig irriterende… Hunter har jeg kun set i standard størrelse. Jeg fandt nogle hos Zjoos med for, og de må slides op før jeg prøver med de smarte igen 🙂

  • Mette

   Ilse Jacobsens støvler sidder rigtig godt på fødderne – men de smarte detaljer er vist mest beregnet på forstadsfruer og små vandpytter 😉

  • Mette

   Det er pebrede men når man bruger sine gummistøvler lige så meget som jeg gør, så skal de altså sidde godt OG være solide 🙂

 • Helle K.

  Hmmm måske skulle jeg ønske mig sådan et par … jeg har jo snart fødseldag. Jeg har kigget på din side med netshopping, har du købt med neopren samme sted som du plejer at købe Hunter?

  • Mette

   Jeg har købt disse her et andet sted. Hos en rigtig Hunter Shop. Jeg har indimellem haft en lille mistanke om at de første jeg købte var kopier… ikke at jeg har noget at have det i, men du ved godt, at hvis en pris er for god til at være sand, så er den som regel også 🙂

 • Catarina

  Dem bliver du helt sikkert glad for. Jeg er selv vil med dem og jeg ville ikke skifte dem ud med nogle andre. 😀 Og du kender dem jo i forvejen. 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *