Ilse dog…

Man kan sige rigtig meget godt om de der Ilse Jacobsen røjsere jeg købte for et par måneder siden… der er tilgengæld ikke ret meget godt, at sige om de hvide snørrebånd.

Jeg tænker, at de vist mest er beregnet på små bypytter, for i løbet af meget kort tids færdsel i skov, på mark og ved fjorden i alt slags vejr er det hvide lissom gået af dem.

Næste gang bliver det vist Hunter igen. Uden snørrebånd.

8 Comments

 • AK

  Halløj 🙂 jeg arbejder i en butik der sælger støvlerne og jeg vil mene at du kan nok vaske snørrebåndene…
  Endvidere kan du købe et par nye i butikken til 25 kr OG man kan også få modeller uden snørre 😉
  Men husk at vaske støvlen efter sådan en omgang og giv den silicone olie, så er de så godt som nye !

  //AK

 • Lene Megan

  Jeg fik nye gummistøvler i december og overvejede de flotte Ilse Jacobsen med hvide snørebånd. Men altså. Jeg tænkte som du; de er sgu ret upraktiske, når man primært færdes på marker, i skov m.m. med hundene. Så det blev et par Aigle i stedet for. Brune. Praktiske. Men faktisk ret flotte på deres egne enkle måde! 🙂

  Ja, jeg tror de hvide snørebånd er bedre til byen og småpytter!

  God aften til dig.

  • Mette

   Det er gode støvler med fin pasform… men jeg tror også primært de er beregnet til at gå og se smart ud i (og det passer alligevel ikke til mig) så næste gang bliver der købt Hunter igen.

   • Deborah

    Ja det var også en mulighed. Men praktisk er det ikke med de snørrebånd, det er vi enige om. Tror du ikke, de egentlig er mest beregnet på de her husmødre, der skal forgive, at være “rough”? – men nej den holder ikke helt, for de går også i Hunter *S* – og de er vist ret holdbare begge. Har ikke prøvet nogen af dem endnu.

    • Mette

     Mener du dermed, at jeg ikke er en rough husmor??? 😉

     Nej pjat, jeg ved hvad du mener. Havde jeg et helt almindeligt gummistøvle behov var der ingen, der fik mig til at gi 800-1000 for et par. Men i og med at jeg traver i dem hver eneste dag, skal de både være holdbare og have en god pasform – og de krav opfylder både Hunter og Ilse Jacobsen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *