Tørskoet weekend

Jeg ved ikke hvad der skete, men pludselig lå jeg på kantinens gulv med en smadret tallerken og den mad, der havde været på den spredt ud over alt…

Jeg gled simpelthen og benene forsvandt under mig. Jeg slog mig temmelig meget og et øjeblik sortnede det for mine øjne.

Der skete tilsyneladende ikke alvorlig skade og da jeg havde sundet mig lidt kunne jeg gå tilbage til arbejdet. Uden i øvrigt at få noget mad.

Takket være en velkommen og uventet gave skulle det være i dag, jeg skulle blive indehaver af et par Ilse Jacobsen gummistøvler.

Jeg havde nu mest af alt lyst til at tage hjem, for der gik ikke lang tid før min lidt bratte landing havde forplantet sig op i hovedet… men altså… jeg smuttede lige ind til Aalborg alligevel.

Mine utætte Hunter støvler ryger på velfortjent pension.

Gad vide egentlig, hvor mange kilometer de har travet. Rigtig mange gætter jeg på.

I weekenden skal de nye trave rundt i det midtjyske. Poden, Pelsdyret og jeg skal på spændende besøg på Aarhus universitet – og efterfølgende mødes til hundeluftning og kaffevisit hos hende her.

Men først skal fredagen nydes i godt selskab. Og lørdagen med.

Rigtig god weekend til dig… og dig!

 

16 Comments

 • Koh-I-Noor

  Av da for et skvæt der! Håber det er helt ovre nu.
  Jeg var ikke klar over, at der var mærkevarer indenfor gummistøvler, men selvfølgelig er der det. Jeg regner selv med at få mine gamle travet i stykker (hvis da ikke de er mørnet efter at være hengemt i nogle år), når jeg om lidt flytter ud til Egense, og vil trave lange ture i kanten af Kattegat. Kommer du og den rødhårede (og poden med selvfølgelig) over sejlrender, skal I være velkomne til at få varmen hos mig 🙂

  • Mette

   Jow jow gummistøvler er skam ikke bare gummistøvler og som nævnt tidligere går min mange mange kilometer og så er både pasform og holdbarhed rigtig vigtig.

   Måske burde jeg bruge dem på job også… så falder jeg vel ikke så nemt.

 • Lisbeth k

  Rigtig god bedring efter dit stunt, Mette.

  Jeg bare ved du bliver vild med de røjsere!!!! Jeg har dem som sagt selv og er enig med Annemette. Jeg bruger dem også altid uanset vejret.

  God weekend, husk at få slappet af så kroppen kan komme sig ovenpå faldet.

  • Mette

   Gummistøvler er et must når man færdes ved fjord, strand, skov og mark… uanset om det regner eller ej.

   Jeg er spændt på om de holder længere end mine Hunter gjorde.

 • Annemette

  Tillykke med dine nye røjsere, de er SÅ skønne – har dem selv i røde, og den korte model i lilla (ups, men de var på tilbud) bruger dem hele tiden, regn eller ej 😉

  Håber snart hofte/nakke/hoved er i bedring….

 • Charlotte

  Der er INGEN kritik på den model ! De er fantastiske – og fra den dag man får sådan et par, er man aldrig ked af regnvejr mere … Og så er de da pengene værd, eller hvad 🙂

  • Mette

   Man skal aldrig gå ned på udstyr… heller ikke til regnvejr 🙂

   Men når man, som Rikke og jeg, har hunde og dagligt traver skoven og marken tynd i gummistøvler, så er holdbarhed og pasform også vigtig.

 • Rikke

  Av, av ! Er bestemt ikke misundelig over din tur på bagen, for der er ikke noget værre end når benene bare forsvinder under én. Så jeg håber du er okay.

  Til gengæld er jeg dybt misundelig på de der støvler, for det er sådan nogle jeg drømmer om om natten. Så kritik på modellen udbedes, så jeg kan høre om de fortsat skal være på ønskelisten 😉

  Rigtig god weekend 🙂

  • Mette

   Jeg har stadig ondt i både hofe og nakke/hoved. ØV 🙁

   Det er en lidt bred model – støvlerne altså – og pasformen er ikke helt på højde med mine Hunter. Men det ér gummistøvler og de skal jo heller ikke sidde til som et par almindelige støvler. Til gengæld er de forede og jeg har lige været ude i dem i bare tæer.

   Hvor holdbare de er vil vise sig, når jeg har brugt dem dagligt det næste års tid 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *