Haps

Jan viftede mig i mandags om næsen med en annonce fra Salling med billige Ilse Jacobsen gummistøvler. Jeg havde ikke mulighed for at komme til byen før i dag og det var derfor uden de store forhåbninger jeg gik i Sallings skoafdeling.

Men nogen gange har man lov at være heldig.

De havde et enkelt par i str. 38 af dem jeg havde udset mig.

Haps

Det er glatte støvler denne gang… jeg erfarede nemlig hurtigt, at hvide snørrebånd på gummistøvler ikke er et hit og det samme er jeg nødt til at sige om snørrehuller, der ikke er lavet af rustfrit materiale :-/

bootspage

I næste uge tager jeg en tur omkring maskinforretningen efter lange uldsokker og så er jeg forresten klar til at gå gennem efterårets regn og vinterens sjap.

5 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.