Tiltrængte fridage

Til morgen blev jeg naturligt nok spurgt om gårsdagens besøg på gynækologisk og de fik historien sammen med morgenkaffen.

Det er så dejligt med mandlige kolleger… efter de havde spurgt ind til det og emnet var udtømt var der igen plads til grin og fodboldresultater, oktoberfest og Hansi Hinterseer i frokostpausen og hurra råb, vin og kage til kollegaens jubilæum om eftermiddagen.

De har ingen behov for at dvæle og dyrke elendigheden. Det var først da jeg kom hjem og spejdede i postkassen efter indkaldelsen til operationen, at jeg igen tænkte på det.

IMG_5690

Jeg orienterede, også til morgen og via mail, min chef om det kommende fravær uden at høre en lyd tilbage. Om det er ligegyldighed eller berøringsangst kan jeg ikke udtale mig om… jeg kender ham faktisk ikke! Mit fravær berører også i højere grad min tidligere chef og han er en helt anden type… ham havde jeg mail fra kort efter han var blevet orienteret.

Sådan er der så meget.

Og så ikke et ord mere om det før operationen – sygdom, især andres, er så umådelig uinteressant.

IMG_5672

Det er weekend og det skal nydes… i godt vejr og godt selskab!

6 Comments

  • Mette

   Ventetid er det værste der findes men under 14 dage fra første lægebesøg til operation kan vel ikke siges at være længe at skulle vente.

   Jeg har nyt weekenden og efteråret i den grad 🙂

 • Helle K.

  God weekend.
  Jeg fungerer også bedst med mænd og deres måde at være på – jeg tror faktisk, at jeg er lidt mand indeni 😉 hønsegård og nu skal vi grave i hinandens navler er så kedeligt.

  • Mette

   Jeg har også altid leget bedst med drengene… jeg er ikke så god til ‘puddersnak’, som en af mine kolleger kalder det (:

   God weekend til dig også.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *