Jeg samler på held…

kloverFor knap en måned siden fik jeg pludselig menstruation igen efter at have holdt pause i omkring to år.

Det er på ingen måde normalt… det kunne jeg både læse mig til og fik det også fortalt herinde, så på adskillige opfordringer kontaktede jeg min læge.

Han synes bestemt også, at det krævede en nærmere undersøgelse og i dag have jeg så en tid i Lægehuset.

Jeg fik lavet det obligatoriske skrab og fik en henvisning til gynækologisk afdeling til ultralydsscanning og nærmere undersøgelse.

Umiddelbart er der intet unormalt at se eller mærke, og hun var ikke foruroliget (sagde hun) selvom om hun også fik sagt, at det bestemt faldt uden for normalen… men måske er hun mere foruroliget end hun gav udtryk for – jeg skulle nemlig ringe eller maile, hvis ikke jeg havde fået en tid inden for den nærmest månedstid.

I går var jeg ved tandlægen, så man kan vel sige, at jeg nu er undersøgt i hoved og røv (:

8 Comments

 • Susanne

  Ro på Mette. Jeg gik til læge med ondt i den ene side af underlivet. Han sagde jeg skulle gå hjem og ringe til gynækologen så ville han i mellem tiden sende en henvisning. Gynækologen så skeptisk ud da hun havde undersøgt mig og sendte mig direkte ud på sygehuset for at få taget en blodprøve. Alt efter hvad den viste, skulle jeg enten på Roskilde (kræft)
  eller Næstved (ufarligt)!
  Svaret ville komme efter et par dage, og de var godt nok lidt lange, men det var en ufarlig knude på den ene æggestok. Og da jeg ikke skal bruge noget i den afdeling mere, blev det hele fjernet.

  • Mette

   Jeg tager det skam ganske roligt 🙂 men vil alligevel gerne undersøges snarest muligt… min læge kontakter gynækologisk i morgen og hører hvad de siger.

 • Fruen i Midten

  Øv, altid surt, når man overraskes af sin egen krop. Jeg er overbevist om, at din læge havde sørge for akut henvisning, hvis der havde været grund til bekymring. Så det er der ikke. Basta 🙂

 • Helle K.

  Godt du kom afsted 🙂 Det der med at tænke på, hvad hun tænker og udlede noget af både det ene og det andet, det skal du lade være med, det kan man alligevel ikke regne med, det ved du sikkert også godt og jeg ved, det er svært, men prøv. Ikke?

  • Mette

   Hun sagde to gange: ‘jeg synes ikke vi sætter en kræftpakke i gang’ og det foruroliger mig lidt… alene dét, at hun overvejer, at der kan være den mindste risiko gør at jeg synes hun måske skulle ha’ gjort netop det… jeg tror, jeg ville foretrække at få en afklaring meget hurtigt. Og det har jeg skrevet til hende i dag – så må jeg vente og se hvad hun svarer.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *