Det skulle jeg aldrig ha’ gjort

Jeg overgjorde havearbejdet i dag med det resultat jeg min skulder er helt ødelagt.

På den anden side af gaden var en havemand i gang med at klippe hæk og jeg tog mig den frihed at spørge om han også gad tage mit hækafklip med på genbrugspladsen. Det gjorde han. Det er unægtelig nemmere at losse på en trailer end at fylde den ene sæk efter den anden og fragte det i iGoen.

Det var ellers ikke meningen, at jeg selv skulle klippe hæk i år og det skulle jeg så heller ikke ha’ gjort. Men muligheden for at få fragtet affaldet nemt væk kunne jeg ikke lade gå fra mig og så kastede jeg mig ud i det.

Der skulle også slås græs og kantes og luges og fejes og så var det pludselig for meget for mit gamle +50 skrog.

Det er møg irriterende, at den skulder konstant er en begrænsning for min udfoldelse – der er mange ting man ikke kan, når det ikke er muligt at løfte armen over skulderhøjde!

Søndag forventer jeg at komme hviledagen i hu!

6 Comments

 • Mette L

  Øv, Mette. Man må ikke blive så begejstret for en mulighed, at det lukker for fornuften 🙂 Kan du få fys-hjælp hurtigst muligt? Ellers bliver det en lang sommer…

  • Mette

   Desværre ligger næste seance med Thomas Fysioterapeut langt henne i august, men han har vist mig, hvordan man sætter kravebenet (som pt. er det der driller) på plads og så må jeg låne ham filosoffens stærke murerfingre 🙂

 • Karin Abildhauge

  Altså Mette, det er ikke nok at vide, du skal sørme agere efter din viden.
  Jeg fik naboen til at hjælpe mig med hækken, og altmuligmanden der tager ydersiden (lejebolig område) til at klippe min hæk ind så min altandør kan åbnes, hækken blev lidt nøgen, skidt pyt, næste år er det ovre.
  Samtidig havde børnebørnene og min yngste samlet affaldet i affaldssække, det tog altmuligmanden med, så jeg slap for at kører det væk på cykel 🙂
  Selv om du altid har klaret det selv, og ikke spurgt om hjælp, så må du gerne gøre det nu, og du behøver ikke neje og bukke (siger det med neje og bukke fordi jeg stadig for skæld ud for det er den måde jeg kommer krybende for hjælp) – det kan godt give en modsat effekt.
  Håber din søndag bliver dejlig,

  • Mette

   Jeg har ingen problemere med at bede om hjælp og havde også en aftale om hjælp til hækklipningen, men i går bød chancen sig så lige med transport af affaldet … den greb jeg 🙂

 • Rikke

  For pokker Mette, pas nu på det skrog du har, det kan nemlig ikke byttes! Men jeg ved jo godt hvordan det er, for når man først er kommet i gang, så går det jo så fint lige indtil bagefter. Så søndag må være sofadag ?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *