Nu er det jul igen… eller noget!

Vi har kun lige stukket næsten ind i efteråret og allerede begynder julen at larme rundt omkring.

I næste uge åbner der en stor pop-up julebutik i Aalborg, til morgen var der reklame for årets julefrokostarrangementer i radioen og på jobbet har der længe været åben for tilmelding til årets julefrokost den første fredag i december.

Jeg skal ikke stå tilbage for nogen, så i eftermiddag kan jeg hente den første julegave i GLS pakkeshoppen.

Så er vi igang!

Det bliver den første jul uden mine forældre. Eller dvs. sidste år var min mor ikke med juleaften, efter anbefaling fra plejepersonalet – ellers har jeg holdt jul med de to gamle hvert eneste år i hele mit liv.

Det bliver sikkert lidt underligt, men det er det tiden gør ved os.

2 Comments

 • Gitte

  Jeg mistede jo min bror for 6 år siden, og julen har bare ikke været det samme siden. Det første år var rædselsfuldt, men langsomt har vi fundet en “ny” måde at holde jul på. Jeg har dog endnu ikke været i stand til at gå rundt juletræet/synge salmer, det kan jeg slet ikke holde ud, uden ham.
  Vi holdt altid jul sammen, og det var/er den højtid vi begge så frem til hele året.

  • Mette

   Det forstår jeg sagtens. Med din bror har det ikke været en naturlig del af livet. Ikke på det tidspunkt det skete i hvert fald. Mine forældre var jo ældgamle (86 og 89),så på den måde er det mere okay at sige farvel.

   Jeg tænker, at vi skåler og sender dem en tanke, lader os berører af det og glæder os over de fine juletraditioner de har givet os.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *